Beyonce a nascut ieri o fetita, intr-un spital din New York.
   
Beyonce a nascut o fetita!

8.01.2012

Beyonce este de azi noapte mamica. Cantareata a nascut prin cezariana, la New York, o fetita care a primit numele Ivy Blue Carter.
Medicii spun ca atat mama cat si fetita sunt sanatoase.

In varsta de 30 de ani, Beyonce este casatorita cu Jay-Z din aprilie 2008, iar Ivy Blue este primul lor copil.

Cei doi au pregatit cu mare atentie nasterea.
Au inchiriat un etaj intreg al spitalului Lenox Hill, pazit de o adevarata armata de bodyguarzi, iar Beyonce s-a internat vineri seara, sub numele de Ingrid Jackson.

Toate camerele de supraveghere de pe acest etaj au fost acoperite, iar personalul medical a fost nevoit sa predea telefoanele mobile si camerele foto celor care asigurau securitatea, pentru ca nu cumva vreo fotografie a cantaretei sau a fetitei sa ajunga in presa.Beyonce a confirmat nasterea, printr-un mesaj postat pe Twitter, in care ii ureaza bun venit fetitei sale.
Si alte vedete s-au grabit sa-i felicite. B
unul lor prieten Russell Simmons a fost printre primii care au tinut sa-i felicite pe fericitii parinti, iar Rihanna a scris:" Bine ai venit pe lume, printesa Ivy! Cu dragoste, Matusa Rih." 

COMENTARII

vpz34hEAr
You really saved my skin with this inoitmarfon. Thanks!

gCVhFuXit8
From the AbiBow release“We will not voluntarily terminate any pension plans in Quebec”” At least 60% of all maintenance investments ear marked for Canada will go to the Quebec mills’” AbiBow will invest million in stragic projects for Quw2Ac”b20;ebiBoes head office and related functions will be in Quebec”

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud