George Michael a revenit la locuinta sa din Londra, dupa externarea din spital.
   
George Michael a revenit acasa

23.12.2011

George Michael s-a reintors joi noapte la Londra.
Medicii spitalului AKH din Viena, unde cantaretul s-a aflat internat de mai mult de o luna de zile din cauza unei pneumonii severe, au considerat ca starea lui de sanatate s-a imbunatatit considerabil si isi poate petrece Craciunul acasa.

Bucuros, George Michael a dorit ca la randul sau sa le faca o surpriza fanilor si tuturor celor care i-au trimis mesaje de incurajare, si a organizat o conferinta de presa ad hoc, chiar in curtea locuintei sale.

Foarte emotionat, cantaretul a spus ca se simte fantastic, chiar daca este inca foarte slabit.
El a recunoscut ca a trecut prin cea mai grea perioada a vietii sale, dar ca se considera incredibil de norocos ca a fost tratat in spitalul vienez, poate cel mai bun loc din lume in tratarea acestei boli.Totodata, a promis tuturor fanilor ca isi va relua turneul si a tinut sa mentioneze ca va sustine un concert special pentru medicii care i-au salvat viata.

Pentru George Michael urmeaza acum o perioada de recuperare, si nu se stie deocamdata cand isi va relua turneul Symphonica.
Un lucru este sigur insa, nimeni nu a cerut banii inapoi pe bilete, semn ca fanii sunt dispusi sa astepte revenirea pe scena a cantaretului.
COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud