Salma Hayek va primi titlul de Cavaler al Legiunii de Onoare.
   
Salma Hayek va deveni Cavaler al Legiunii de Onoare

4.01.2012

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy a declansat un imens scandal, oferind actritei Salma Hayek titlul de Cavaler al Legiunii de Onoare.

Sarcozy a declarat ca a tinut sa ofere aceasta distinctie actritei spaniole, ca o recunoastere a serviciilor aduse de aceasta Republicii Franceze.

Salma, si-a imprumutat de curand vocea personajului Kitty Softpaws din filmul de animatie Puss In Boots, iar realizarile ei ca actrita sunt recunoscute de o lume intreaga.

Dar, francezii nu inteleg ce servicii a adus ea Frantei, pentru a merita cea mai inalta distinctie a acestei tari.


 
Fostul ministru de finante francez, Henry Torre, caruia i s-a oferit acelasi titlu, a refuzat, declarand indignat ca probabil Napoleon Bonaparte, se rasuceste in mormant .

Iar scandalul a luat amploare cand s-a aflat ca pe lista, distins cu titlul de Mare Ofiter al Legiunii de Onoare se afla si socrul Salmey Hayek, magnatul Francois Pinault.

Sarcozy este acuzat ca a acordat aceste doua distinctii, urmare a prieteniei pe care o are cu sotul Salmey, Francois-Henri Pinault.

Printre actorii care au primit aceasta distinctie de-a lungul anilor, se afla Clint Eastwood, Jerry Lewis, Robert Redford si Robert de Niro.

Ceremonia de inamanare a Legiunii de Onoare va avea loc in urmatoarele doua luni, la Palatul Elysee din Paris.COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud