Trupa Westlife se destrama dupa 14 ani impreuna.
   
Trupa Westlife se destrama

20.10.2011

Trupa irlandeza Westlife a dat o veste proasta fanilor. 
Mark Feehily, Nicky Byrne, Kian Egan si Shane Filan au hotarat ca dupa 14 ani de cariera sa porneasca pe drumuri separate.

Ei vor scoate in curand un album Greatest Hits, si vor intreprinde anul viitor un turneu de adio.

Intr-un comunicat dat presei de trupa, se spune: "Decizia este amicabila, si dupa ce ne-am petrecut mare parte a vietii de adult impreuna, ne dorim o pauza bine meritata si vrem sa incercam lucruri noi.
Credem ca acest album de hituri si turneul de anul viitor, sunt modul perfect prin care putem sa celebram aceasta incredibila cariera alaturi de fanii nostri. Asteptam cu nerabdare sa plecam in turneu si sa fim alaturi de fani pentru ultima oara."

Stirea despartirii trupei a fost un adevarat soc pentru fani, care au inundat retelele de socializare cu mesaje in care isi exprima tristetea.
Westlife vor lansa pe 11 noiembrie un nou single, Lighthouse, urmat o saptamana mai tarziu de albumul Greatest Hits.COMENTARII

Sw3VTSYXDk13
Wow! Great thiiknng! JK

1Nx0v7HUrjL
Dais, I have thought of you working in paper mills since the day I got this job! Most days I'm in my office but today I am going out to the new woordayd to take photos, so I'm wearing jeans with my boots. They do make me cover my legs when I go into the mill.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud